top of page

sv|AA heeft verschillende samenwerkingsverbanden. Op deze pagina belichten wij er een in het bijzonder: onze samenwerking met Sino Scandinavian Building Adviser (SBBA) dat gevestigd is in Beijing en Shanghai - China. 

 

China is de op een na grootste economie van de wereld en is een van de meest aantrekkelijke landen wereldwijd voor directe buitenlandse investeringen.

Door de snelle groei van de Chinese economie (jaarlijks meer dan 7 procent de afgelopen periode) en de steeds sterker stijgende koopkracht van de Chinezen, groeit de vraag naar consumentengoederen. 

 

Sino Scandinavian Building Adviser (SBBA) is een multidiciplinair bureau gespecialiseerd in project- management. Het hoofdkantoor is gevestigd in Beijing - China. 

SSBA werkt multidiciplinair en heeft verschillende expertises in huis.

Zo kan het in alle facetten ondersteunen van haalbaarheidsstudie, planvorming, bouwrealisatie tot aan oplevering en evaluatie. Hierbij streeft SSBA er naar de leider te zijn op het gebied van ecologisch en milieuvriendelijk bouwen. Met een laag energie verbruik en duurzame-en verantwoorde materiaalkeuze. Een gezonde leefomgeving voor mens en dier.  Een schone wereld voor de toekomst. 

 

SSBA werkt voor (en heeft gewerkt voor) Ericsson, H&M, IKEA, Nanjing Scandinavian Industrial Campus (NSIC),  Nordic Timber Council, AMC Centurion, Boule Medical, Dynapac, Elanders, Ocean Trawlers, Sandvik, Sidel en Tradex. 

 

SSBA heeft wereldwijd verschillende partners en intermediairs. sv|AA is de partner voor het Europese continent.

Na diverse bezoeken aan China hebben we diverse projecten van SSBA bezocht en een breed netwerk kunnen opbouwen. 

sv|AA werkt intensief samen met SSBA als intermediair voor Europese bedrijven die hun activiteiten willen uitbreiden naar China.

Tot nu toe hebben we diverse bedrijven en organisaties ondersteund in de bouw van hun Chinese vestiging, hoofdkantoor of fabriek.

Ondersteund door een breed netwerk van bouwkundige bedrijven die zich bezig houden met constructie ontwerp, bouwkundig advies en bouwmanagament. 

 

sv|AA kan intermediair een brug voor uw bedrijf vormen naar China en ondersteunen via de expertise, kunde, brede ervaring en het netwerk van SSBA om uw vestiging in China op te zetten. Of het nu gaat om het fabriek, hoofdkantoor of filiaal. Niets is onmogelijk bij SSBA. 

Over SSBA

Sino Scandinavian Building Adviser is in 2004 opgericht door Claes Swedenborg. 

Hij is tevens directeur van de onderneming. Swedenborg heeft een lange- en brede ervaring in de bouwwereld. Voor meer dan 25 jaar heeft hij een breed scala aan projecten gemanaged in Zweden, Duitsland en ook Polen voor multinationals als Peab, Hallstram en Nisses en Skanska.

Skanska is een van 's werelds grootste bouwbedrijven. Het staat in de top 3 van 's werelds grootste aannemers en is beursgenoteerd. 

 

Eind jaren 90 zetten Claes Swedenborg voor dit bedrijf zijn eerste stappen op de Chinese markt. Hij was naar China gekomen om Skankska's kantoor in Beijing op te zetten. Als gevolg van een grote fusie tussen Skanska en het Chinese Gammon Constructies uit Hong Kong werd Swedenborg in 2002 de belangrijkste gedelegeerde van Skanska in China. In deze nieuwe rol stond hij aan het roer van diverse grote projecten waaronder de IKEA nieuwe winkel in Shanghai, de grootste IKEA in Azie. 'Designed in Sweden - Made in China"

 

Ook nieuwe fabrieken van BBA Nonwoven Ltd. in Tianjin (een internationaal textiel bedrijf) en fabrieken voor Allgon (een groot technologie bedrijf) werden onder zijn supervisie gecreerd. Ook bij de nieuwe vestiging van Nolato (een aan de NASDAQ genoteerde technologie bedrijf) en het Amerikaanse technologie Flextronics vervulde Swedenborg een sleutelrol. 

 

Na de succesvolle afronding van deze projecten besloot Claes Swedenborg om zijn kwaliteiten, expertise, kennis en netwerk vorm te geven in zijn eigen bouwadvies buro. Zo onstond in juni 2004 Sino Scandinavian Building Adviser (Beijing) Co, Ltd - afkorting: SSBA. 

SSBA is een bouwadvies- en projectmanagement bureau in China dat sinds zijn oprichting een grote groei doormaakt. 

 

In het begin werkte SSBA voornamelijk met Zweedse klanten. In 2006 bleken de werkzaamheden van SSBA zo succesvol dat besloten werd ook bedrijven buiten Scandinavie te ondersteunen. 

In de jaren daarop hebben vele bedrijven gebruikt gemaakt van het netwerk en via SSBA hun vestiging, fabriek of hoofdkantoor laten bouwen. SSBA's werkt voor (en heeft gewerkt voor): Ericsson, H&M, IKEA, Nanjing Scandinavian Industrial Campus (NSIC),  Nordic Timber Council, AMC Centurion, Boule Medical, Dynapac, Elanders, Ocean Trawlers, Sandvik, Sidel en Tradex. 

 

De brug naar China

China is booming. Door de snelle groei van de Chinese economie (jaarlijks meer dan 7 procent de afgelopen periode) en de steeds sterker stijgende koopkracht van de Chinezen, groeit de vraag naar consumentengoederen. Kansrijke sectoren zijn: logistiek; infrastructuur; creatieve industrie; ICT-outsourcing; auto-industrie; duurzame energie en milieu; machines; gaming; scheepsbouw. 

Als u van plan bent de activiteiten van uw bedrijf uit te breiden naar China dan is dit het moment. Een niet te missen kans met zeer aantrekkelijke zakelijke vooruitzichten.

 

sv|AA is zoals gezegd de Europese partner en intermediair van SSBA. Wij kunnen een brug voor u vormen naar China en ondersteunen via de expertise, kunde, brede ervaring en het netwerk van SSBA om uw bedrijf in China op te zetten. Of het nu gaat om het fabriek, hoofd-kantoor of vestiging. Alles is mogelijk. Niets is onmogelijk bij SSBA. 

 

Wat kunt u van ons verwachten?

  • Optimale aandacht en ondersteuning

  • Heldere en actuele informatie

  • Uw doelen en plannen vertalen wij naar een concept(lay-out) gecombineerd met een realistisch stappenplan

 

  • Wij brengen u in contact met SSBA en de juiste mensen

  • Wij verzorgen de tussentijdse communicatie en zijn een aanspreekpunt

  • Wij assisteren en adviseren in alle fases

  • Advies bij de stappen die nodig zijn om in China (bouw)projecten te realiseren

 

Als u geïnteresseerd bent kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Op deze website kunt u meer lezen.

Wij kunnen naar uw ideeën en plannen luisteren en dan vervolgens de mogelijkheden met u bespreken.  

Dit is geheel vrijblijvend en verplicht u tot niets.

 

 

 

bottom of page