Perspectief
Perspectief

press to zoom
Bovenaanzicht vogelvlucht
Bovenaanzicht vogelvlucht

press to zoom
Perspectief
Perspectief

press to zoom
1/2
Vogelvlucht
Vogelvlucht

Kinderdagverblijf - Fonteynenburglaan - Voorburg

press to zoom
Bovenaanzicht vogelvlucht
Bovenaanzicht vogelvlucht

Kinderdagverblijf - Fonteynenburglaan - Voorburg

press to zoom
Begane grond
Begane grond

Kinderdagverblijf - Fonteynenburglaan - Voorburg

press to zoom
1e verdieping
1e verdieping

Kinderdagverblijf - Fonteynenburglaan - Voorburg

press to zoom
Situatie
Situatie

Kinderdagverblijf - Fonteynenburglaan - Voorburg

press to zoom

Studie - Kinderdagverblijf

Fonteynenburghlaan - Voorburg

 

Studie naar nieuw te ontwikkelen kinderdagverblijf (36 kindplaatsen) in samenwerking met Stichting Kinderdagverblijven Voorburg.

De nieuwe locatie van het kinderdagverblijf bevond zich aan een open plek aan de Fonteynenburghlaan. In een L-vormig blok zijn 3 groepsruimten ondergebracht waarvan 2 groepsruimten grenzen aan een grote transparante binnenruimte (speelplek).

 

Elke groepsruimte heeft eigen individuele slaapruimten en sanitaire ruimten. De entree wordt begrenst aan beide zijde door bouwvolumes waarin de ondersteunende functies zijn ingedeeld.

Het hogere deel vormt een soort "landmark" als herkenningspunt van het kinderdagverblijf vanuit de Prinses Mariannelaan.

 

Deze studie heeft uiteindelijk geleid tot een opdracht voor de realisering van een kinderdagverblijf in het paviljoen van het naast gelegen zusterhuis. Op deze locatie staat nu het nieuwe wijkcentrum Agora.

 

Eigen initiatief: in samenwerking met Stichting Kinderdagverblijven Voorburg

Studie - Kinderdagverblijf

Fonteynenburghlaan - Voorburg

 

Studie naar nieuw te ontwikkelen kinderdag-

verblijf (36 kindplaatsen) in samenwerking

met Stichting Kinderdagverblijven Voorburg.

De nieuwe locatie van het kinderdagverblijf

bevond zich aan een open plek aan de

Fonteynenburghlaan. In een L-vormig blok

zijn 3 groepsruimten ondergebracht waarvan

2 groepsruimten grenzen aan een grote

transparante binnenruimte (speelplek).

 

Elke groepsruimte heeft eigen individuele

slaapruimten en sanitaire ruimten.

De entree wordt begrenst aan beide zijde

door bouwvolumes waarin de ondersteunende

functies zijn ingedeeld. Het hogere deel vormt

een soort "landmark" als herkenningspunt

van het kinderdagverblijf vanuit de Prinses

Mariannelaan.