press to zoom

press to zoom
Uitvoering dakkapellen
Uitvoering dakkapellen

press to zoom

press to zoom
1/21

Nieuw appartementengebouw

Uithoorn / de Schans

 

Nieuw appartementengebouw bestaande uit een 4-tal ruime stadsappartementen op de 1e-en 2e verdieping, een winkelruimte op de begane grond en een poort die toegang geeft tot het achterliggende expeditiehof. Invulplan naast winkelcentrum Amstelplein.

 

De loggia's waren in eerste instantie afgeschermd met glazen vouw-schuifdeuren, maar vanwege bezuiniging helaas vervangen door schuifdeuren, wat afbreuk doet aan het gevoel van de buitenplek.

De 2 appartementen aan de achterzijde zijn bewust met beglaasde erkers uitgevoerd, opdat zicht op de straat wordt verkregen.

 

Opdrachtgever: 

Stichting Pensioenfonds Rabobankorganisatie

Bekijk tekeningen

Straatgevel
Straatgevel
press to zoom
Achtergevel
Achtergevel
press to zoom
Linker zijgevel
Linker zijgevel
press to zoom
Rechter zijgevel
Rechter zijgevel
press to zoom
Langsdoorsnede
Langsdoorsnede
press to zoom
Begane grond
Begane grond
press to zoom
1e verdieping
1e verdieping
press to zoom
2e verdieping
2e verdieping
press to zoom